Reprezentanţii ISU Giurgiu anunţă că, în urmă cu puțin timp, pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal au intervenit pentru salvarea unui cal, căzut într- o rigolă, pe strada Palanca din orașul Bolintin Vale.

„Calul își prinsese un picior într-o dală, fără a mai putea să se ridice. Pompierii au reușit să îl scoată, moment în care au constatat că acesta are o fractură la piciorul drept din față. La locul evenimentului s-au aflat și reprezentanți ai IPJ și ai administrației publice locale, fiind solicitată intervenția unui medic veterinar pentru preluarea animalului și acordarea de îngrijiri medicale”, anunţă pompierii giurgiuveni.

1 COMENTARIU

  1. […] Reprezentanţii ISU Giurgiu anunţă că, în urmă cu puțin timp, pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal au intervenit pentru salvarea unui cal, căzut într- o rigolă, pe strada Palanca din orașul Bolintin Vale. „Calul își prinsese un picior într-o dală, fără a mai putea să se ridice. Pompierii au reușit să îl scoată, moment în […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Un cal care şi-a rupt piciorul într-o rigolă, salvat de pompierii giurgiuveni […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.