Peste 400 de doamne şi domnişoare au fost invitate, duminică, 8 martie, la Căminul Cultural din localitatea Izvoarele, pentru a asista un spectacol artistic, pe gustul lor.

Ele au fost întâmpinate cu flori şi felicitări iar apoi au cântat alături de artiştii lor preferaţi din Ansamblul Folcloric al comunei Izvoarele.

Evenimentul a fost organizat de primarul interimar Silviu Cazacu, câtr şi de social-democraţii din comuna menţionată, reprezentaţi de Marius Buzică, preşedintele organizaţiei de tineret de acolo, dar şi de Ionela Filip- şefa femeilor PSD şi Alexandru Nidelea, preşedintele pensionarilor social-democraţi.

La acţiune au participat, de asemenea, preşedintele executiv al TSD Giurgiu, Marius Gheorman, şi vicepreşedintele Cristina Bălan.

A fost un spectacol frumos de care toate doamnele şi domnişoarele prezente s-au bucurat. Ne bucurăm şi noi că le-a fost acordat un cadou special şi dorim tututor femeilor din judeţul, municipiul Giurgiu, dar şi de pretutindeni, zile cu bucurii şi Primăvara să le zâmbească în fiecare clipă”, a spus Marius Gheorman, la finalul acţiunii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.