Ca să începem într-o notă hazlie, cum este, de altfel, şi raportul de activitate din primul an de mandat al lui Dumitru Beianu la conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu, am putea zice că Beianu i-a pregătit din timp ziarul de campanie lui Mina, pentru 2024. 😂

La Sănătate, Infrastructură rutieră, Asistenţă Socială, Cultură şi nu numai, aproape toate proiectele pe care Dumitru Beianu şi le-a trecut în raportul de activitate au fost întocmite, depuse, câştigate şi demarate în mandatul lui Marian Mina. Unele dintre acestea sunt chiar aproape de finalizare, adicătelea Beianu chiar nu are vreun merit în derularea lor, dar ce-l costă pe dl. PNL-ist să şi le treacă în „CV”, ca să se umfle raportul cu pricina?

SĂNĂTATE

La acest capitol, în acest mandat, Beianu se poate lăuda cu: acea construcţie modulară tip container, achiziţionarea unei ambulanţe pentru Spitalul Izvoru, deschiderea celei de-a doua linii de gardă cu specialitatea Boli Infecţioase la Spitalul Judeţean de Urgenţă(SJU) Giurgiu, ÎNCHIRIEREA(ATENŢIE!!!) a 30 de containere pentru bolnavii de COVID şi achiziționarea unui număr suplimentar de detectoare de oxigen, lucrăril de modernizare la secţia de oftamologie. Şi cam astea sunt, în mare. În rest, PNL-istul trece în raport succesele lui Marian Mina şi ale echipei sale din mandatul trecut.

Să le luăm pe rând!

Este vorba despre un proiect întocmit, depus şi câştigat în mandatul social-democratului Marian Mina, despre care şi Dumitru Beianu vine cu detalii, în raportul său, mai jos. Nu înţelegem ce înseamnă „urgentarea atragerii fondurilor europene”. Nu există nişte proceduri şi termene ce trebuie respectate? În fine, iată despre ce proiect este vorba:

Lansarea oficială a acestui proiect a avut loc pe 3 septembrie 2020.

În raportul de activitate ale lui Dumitru Beianu sunt trecute toate achiziţiile realizate în cadrul proiectului. Le găsiţi pe toate în documentul postat pe site-ul Consiliului Judeţean Giurgiu. AICI

Tot la capitolul Sănătate, dar legat de asistenţa socială, PNL-istul Beianu mai trece un proiect din mandatul lui Marian Mina, întocmit, câştigat şi demarat când Cătălin Lupu era directorul DGASPC Giurgiu.

Apoi, în raportul său de activitate, Dumitru Beianu trece şi mult-discutatul proiect privind modernizarea, extinderea şi dotarea clădirilor noi ale SJU Giurgiu. Este acel proiect(iniţiat şi susţinut de Marian Mina şi PSD!!!) prin Compania Naţională de Investiţii, oprit când încă era Mina la conducerea CJ Giurgiu şi aveam Guvernul Orban. Contestat chiar de Beianu care propunea, în schimb, construirea unui spital nou în locul modernizării celui vechi, dar care, iată, e bun acum de umplut raportul pe 1 an.

Apoi, INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT: Beianu mai trece în raportul său de activitate şi laboratorul PCR... Pe care l-a găsit gata făcut, dotat şi funcţional din mandatul lui Marian Mina. Legat de secţia de oftalmologie, lucrările sunt cu bani de la CJ, dar aparatura a fost luată de spital, iar investiţiile de la ATI au fost demarate în mandatul trecut, au fost oprite în primul val al pandemiei şi reluate în ianuarie 2021.

Un paragraf de ţinut minte este cel cu… promisiunile:

La capitolul PROIECTE ÎN IMPLEMENTARE, Dumitru Beianu trece toate proiectele din mandatul social-democratului Marian Mina, multe fiind aproape de final.

Dar nu vă temeţi, stimaţi giurgiuveni, căci există 45 de IDEI DE PROIECTE 😂, la CJ Giurgiu, sub conducerea PNL-istului Beianu:

Încheiem aici prima parte despre „mirobolantul” raport de activitate al lui Dumitru Beianu, întocmit şi prezentat după un an de conducere a CJ Giurgiu. Revenim curând cu „măreţele” realizări ale PNL-iştilor şi la celelalte capitole. Sunt la fel de „delicioase”, credeţi-ne!

P.S.: Aoleu, ne-am amintit! Domnule Beianu, parcă ziceaţi că n-aţi găsit niciun proiect la CJ Giurgiu, după mandatului lui Mina. Sperăm că acest material v-a împrospătat memoria şi v-a plăcut să-l citiţi la fel de mult cât ne-a plăcut nouă să îl scriem! Spor!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.