A trecut doar un an de la alegerile locale şi primarii giurgiuveni revin în PSD Giurgiu! Nu ştim să se mai fi întâmplat vreodată asta atât de curând, şi este, dacă vreţi, o premieră. O premieră ce spune multe despre cei din PNL şi promisiunile făcute edililor atunci când i-au racolat, dar mai ales despre liderul PSD Giurgiu, Marian Mina, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu.

Primarii se întorc, iată, rând pe rând, la PSD Giurgiu, alături de Marian Mina şi echipa sa care au demonstrat că pot dezvolta judeţul nostru.

În timpul administraţiei PSD, nu exista localitate fără proiecte importante în derulare, iar Mina, ca preşedinte al CJ Giurgiu, a arătat că, dacă vrei să dezvolţi un judeţ, poţi, dar numai cu o echipă formată din oameni valoroşi şi care să ducă la îndeplinire toate promisiunile făcute oamenilor.

Ştim, unii primari au plecat la PNL Giurgiu de bună-voie, crezând că vor primi sprijin pentru comunităţile lor, alţii susţin că ar fi fost supuşi la nişte presiuni cum nici pe vremea PDL-ului nu s-au înregistrat. Oricum ar fi fost, au regretat alegerea făcută în 2020 şi vor să se întoarcă „acasă”, în PSD Giurgiu. Primul care îşi anunţă oficial revenirea este primarul comunei Comana, Aurel Enache. El a participat, astăzi, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu.

Aurel Enache este un primar gospodar şi pe care chiar n-are cine să îl bată în alegeri, în comuna sa. La fel şi la Prundu, Colibaşi sau Clejani. Acolo, avem alţi trei edili cu rezultate remarcabile în administraţie şi care îi urmează exemplul: se alătură şi ei echipei PSD Giurgiu.

Este o lovitură uriaşă pe care o încasează PNL Giurgiu şi o victorie meritată a lui Marian Mina, cel care a declarat, pe pagina sa de Facebook:

#PSD_Giurgiu, tot mai puternic! Atunci când au trecut la PNL, primarilor giurgiuveni li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost minţiţi cu neruşinare.

Nicio promisiune nu s-a materializat şi, astfel, edilii aleg să vină alături de mine, să se întoarcă în echipa celor care au făcut cu adevărat multe lucruri bune pentru dezvoltarea întregului judeţ. Astăzi, în conferinţă de presă, l-am avut alături pe primarul comunei Comana, Aurel Enache. Îi mulţumesc pentru încredere, pentru susţinere şi curaj!

Vreau să precizez faptul că alături de PSD Giurgiu sunt şi primarii din Colibaşi, Prundu şi Clejani. Pentru că toţi sunt sătui de umilinţe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor! Le cer public celor din PNL Giurgiu să îi lase pe primari să aleagă echipa din care vor să facă parte şi, de asemenea, să înceteze cu hărţuirea, cu presiunile şi cu „pedepsirea” celor care nu mai vor să lucreze cu ei!”.

La rândul său, primarul Aurel Enache a declarat că a vrut să revină la PSD Giurgiu după numai două luni de la alegerile locale:

„Într-adevăr, după doar două luni, am vrut să îmi dau demisia şi, pe cale de consecinţă, să se reia alegerile la Comana iar eu să candidez din partea PSD. Chiar Marian Mina m-a sfătuit să am răbdare, pentru că riscam să nu avem alegeri multă vreme… Ştiţi, l-am retras şi pe Ionuţ(fiul său, n.r.) din Consiliul Judeţean, după jignirile aduse lui de către Beianu. M-au şi curentat la alocările bugetare, mi-au redus fondurile şi când i-am întrebat de ce, au zis: ca să vezi cine-i şeful. Adică Beianu şi Alexandru Andrei. Dar, despre morţi numai de bine…”, a declarat Enache, precizând că le-a cerut încă de anul trecut celor de la PNL Giurgiu să îi retragă sprijinul politic, dar aceştia au refuzat.

„Noi, când am fost la guvernare, ne-am respectat toate promisiunile. De când a preluat PNL puterea, în judeţul Giurgiu nu există niciun proiect, la nicio primărie, pe nicio axă, cu bani europeni sau guvernamentali. Dar, vedem patinoare… Asta înseamnă dezvoltare? Să faci un patinoar de zici că e sufragerie, care n-are nici autorizaţie şi unde vinde Chiran(Adrian Chiran, consilierul lui Beianu, n.r.) vin fiert? Noi ne punem la masă, colaborăm, comunicăm, muncim la proiecte şi continuăm împreună dezvoltarea judeţului Giurgiu!”, a mai declarat Marian Mina, în conferinţa de presă de azi a PSD Giurgiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.