Este de Doamne Fereşte ce se întâmplă acum în Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu! Un semnal de alarmă a fost tras, recent, şi de către parlamentarii social-democraţi giurgiuveni care au arătat că, dincolo de numărul record de pacienţi- numai la UPU sunt 80-, de lipsa locurilor la ATI şi de cadrele medicale ajunse la capătul puterilor, pacienţii suferă şi de frig, dar nu mai sunt nici medicamente! Din spusele celor de spital, mor câte 10-15 oameni pe zi!

De ce am ajuns în situaţia asta, domnilor PNL-işti de la Consiliul Judeţean Giurgiu, domnilor de la Ministerul Sănătăţii?

De ce nu s-a asigurat din timp plata pentru distribuirea agentului termic, astfel încât să nu fie cel puţin două săptămâni de coşmar, de frig, în Spital? Să ieşi şi să te lauzi că le-ai dat pături suplimentare pacienţilor, în atare condiţii, e ca şi cum te-ai lăuda că, rămaşi fără tratament, le-ai fiert o ţuică sau le-ai făcut o frecţie cu mult… carmol.

Măi, fraţilor, voi realizaţi ce era la gura ăstora care sunt responsabili de ceea ce se întâmplă acum, dacă era PSD-ul la putere în Giurgiu?

Cum ieşeau ei să strige pe străzi că PSD-ul omoară giurgiuvenii, că suferă oamenii de frig, că e genocid, că sunt incompetenţi şi aşa mai departe? Vă mai amintiţi cum urlau PNL-iştii când s-au îmbolnăvit nişte medici şi asistente din Spital, că n-a fost Marian Mina în stare să gestioneze pandemia din spital? Cum îi cereau ei agresiv demisia?

Acum ce-ar trebui să faceţi, domnilor de la PNL, când sunt peste 150 de bolnavi de COVID internaţi, foarte multe cadre medicale infectate, morţi ca pe vremea războiului? Când nu au căldură şi medicamente?

Ce faceţi?Nu ar trebui să vă respectaţi propriul sfat şi să plecaţi acasă?

Vă plângeţi că nu aveţi bani. Doar asta auzim de un an.

Dar, de ce nu sunteţi în stare să faceţi rost de ei, că aveţi Guvern, aveţi tot?!

Dacă nu vă pricepeţi şi e aşa de greu, de ce nu plecaţi, fraţilor, acasă şi să-i lăsaţi pe cei care au demonstrat că pot gestiona problemele să o facă?

DEMISIA!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.