Aoleu, ce ruşine, la PNL Giurgiu!

Dacă te uiţi, aşa, la ei, n-ai zice că ar avea datorii neplătite – de vreo 5 miliarde de lei vechi – la firma care le-a furnizat materiale pentru campania electorală. Dar au, fraţilor!

Şi instanţa a decis ca, până la recuperarea prejudiciului şi soluţionarea dosarului, să fie pus sechestru pe toate bunurile aparţinând PNL Giurgiu.

CLICK pe imagini pentru a le mări!

Cum este posibil aşa ceva la prima organizaţie pe ţară a PNL, după ultimele alegeri?

Chiar n-aţi fost în stare să vă organizaţi şi să le daţi banii celor care v-au asigurat materialele prin care v-aţi dat mari în campanie? Ce spune asta despre “calităţile” dvs. de lideri politici, respectiv de administratori ai unei instituţii publice?

Domnul Toma Petcu, pe bune? Râde lumea de dvs, domnilor! Aoleu, dl.  Alexandru Andrei, cum e posibil aşa ceva?

La “strâns” primarii nu vă întrece nimeni, la afaceri de familie staţi excelent. Să adunaţi acolo nişte bani, să gestionaţi fondurile filialei pentru plata serviciilor prestate inclusiv pentru propria dvs. imagine, nu v-aţi băgat, aşa-i? Noi ştim că inclusiv pentru materialele cu pricina aţi primit nişte bani frumoşi de la stat. Ce s-a întâmplat cu ei?

Alo, domnul Motreanu? Ce mai faceţi? Ocupat mai mult cu treabă pe la centru, nu? Nasol. Cam prea ocupat. Atât de ocupat că, sub domnia dvs., iată, PNL Giurgiu s-a trezit cu sechestru pe bunuri. Când vă zice lumea că încă folosiţi Waze-ul când veniţi la Giurgiu, vă supăraţi… N-are nimic, de-acum, să instalaţi şi o aplicaţie prin care să calculaţi rapid cât mai aveţi de plată la firma de mai sus, respectiv una cu AMR până la ridicarea sechestrului.

Pentru altele mult mai puţin grave, ieşeaţi în stradă şi cereaţi demisia altor preşedinţi de partid!

Ruşine!

Nu cunoaştem motivele pentru care PNL-iştii giurgiuveni nu şi-au plătit datoria, aşteptăm un comunicat de presă, un drept la replică, ceva. Oricum, cert e că avem o premieră(negativă) în politica giurgiuveană: un sediu de partid, sub sechestru, cu popriri asiguratorii pe toate bunurile. Dacă aude dl. Lucian Iliescu… 😀

Bravo! Vă rugăm noi, aveţi grijă ce faceţi la Primărie şi la Consiliul Judeţean că ne ducem dracului cu totul! Să nu ne amanetaţi pe toţi şi nu ne prindem, vorba cântecului…

P.S.: Am uitat s-o băgăm în seamă pe domniţa Horga, şi dânsa cu afaceri(înainte de deputăţie, oficial). Cum vă place ştirea asta? Pupici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.