Jurnaliştii de la Giurgiu pe Surse notează:

„Începând de astăzi, 17 august 2021, împuternicit la comanda Postului de Poliţie Mihăileşti a fost numit comisarul şef Sorin Bugălă. Comisarul şef Sorin Bugălă este unul dintre puţinii profesionişti care au rămas în cadrul IPJ Giurgiu, absolvent la zi al Academiei de Poliţie.

Sursele noastre spun că iniţial pentru acest post ar fi fost preferat controversatul comisar şef de poliţie Vişenescu Petrişor Puiu, implicat în mai multe scandaluri în perioada în care a condus poliţia Mihăileşti”, scriu cei la Giurgiu pe Surse. Tot ei susţin şi că, în anul 2018, comisarul şef Vişenescu şi Nicusor Boacă, un lider de clan din zona Clejani, apar într-o înregistrare în care plănuiau un flagrant împotriva primarului comunei Clejani.

CITIŢI AICI TOT ARTICOLUL: https://giurgiupesurse.ro/comisarul-sef-sorin-bugala-noul-sef-al-politiei-mihailesti/

1 COMENTARIU

  1. […] Jurnaliştii de la Giurgiu pe Surse notează: „Începând de astăzi, 17 august 2021, împuternicit la comanda Postului de Poliţie Mihăileşti a fost numit comisarul şef Sorin Bugălă. Comisarul şef Sorin Bugălă este unul dintre puţinii profesionişti care au rămas în cadrul IPJ Giurgiu, absolvent la zi al Academiei de Poliţie. Sursele noastre spun că iniţial […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: ULTIMA ORĂ: Poliţia din Mihăileşti are un nou şef-Sorin Bugălă […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.