Pentru prima oară în viaţa lui, Klaus Iohannis a venit, azi, în judeţul Giurgiu. Însă, neavând vreo realizare a colegilor din PNL pe care s-o prezinte, s-a gândit că nu vede nimeni dacă se laudă şi el cu o realizare a PSD: inaugurarea stației de comprimare gaze naturale Podişor, în comuna Bucşani.

Ce-are staţia cu PNL-ul? Ce-are baba cu mitraliera!

Nici domnia sa şi nici PNL naţional sau PNL Giurgiu NU au vreo legătură cu investiţia!, dar ce te costă să te duci să tai panglica altora?

Adevărul este că nu te costă nimic, întrucât plăteşte poporul român fiecare deplasare!

În afară de faptul că acolo merita să fie ministrul Economiei, Niculae Bădălău, Iohannis a făcut PNL Giurgiu şi mai praf decât era. Surse politice susţin că, în afară de Motreanu, n-a fost nimeni de la Giurgiu. Iar Motreanu… nu e de la Giurgiu.

Săracu’ Alexandru Andrei, ditamai deputatul, cum NU a fost el invitat! Tot răul spre bine. Surse “medicale” ne-au transmis că, din experienţă, Iohannis o să-i prescrie nişte săpun… În caz că va mai fi nevoit să-l cheme pe undeva.

Apoi, după ce s-a lăudat cu munca altora, adică a social-democraţilor, Klaus Iohannis a îndrăznit să critice starea drumului judeţean din apropiere, DJ 412 D Bucşani-Malu Spart.

Cică arată rău, că “ciuma roşie” etc.

Domnul Iohannis crede că giurgiuvenii sunt români de mâna a doua, nişte proşti, cum s-ar zice. Urât, domnule preşedinte, toată lumea ştie că drumul cu pricina a beneficiat doar de nişte contracte semnate de PNL-iştii Beianu şi Mustăţea cu Romstrade, cu Nelu Iordache. O companie falimentară, din cauza căreia judeţul Giurgiu a plătit cu vârf şi îndesat, inclusiv la Uniunea Europeană. Şi doar pentru că prietenii dvs PNL-işti erau prieteni buni cu patronii. E corect aşa?

Semnate au rămas contractele, dar de făcut nu l-au mai făcut. Arată cum arată din cauza PNL, dar Iohannis, obosit cum e, crede că îi păcăleşte pe giurgiuveni.

Echipa PSD Giurgiu, condusă de Niculae Bădălău şi Marian Mina, a găsit soluţii ca drumul respectiv să intre cât mai curând în reabilitare şi modernizare! Acesta este adevărul.

Câtă ipocrizie şi nesimţire, domnule Iohannis! Aşa vreţi voi să câştigaţi alegerile? Confiscând realizările PSD şi pasând nepriceperea şi hoţia voastră în curtea altora?

Nu mai merge! La Giurgiu sigur NU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.