Deputatul social-democrat giurgiuvean Marian Mina a fost ales, astăzi, în funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură din Camera Deputaţilor. El a fost votat pentru a ocupa această funcţie şi în plen, dar şi în cadrul comisiei menţionate.

Una dintre cele mai importante realizări ale giurgiuveanului Marian Mina, în mandatul său de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, a fost aceea că a reuşit să pună la punct infrastructura rutieră a judeţului nostru.

Cu siguranţă, va face treabă la fel de bună şi la nivel naţional.

Mult succes!

1 COMENTARIU

  1. […] Deputatul social-democrat giurgiuvean Marian Mina a fost ales, astăzi, în funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură din Camera Deputaţilor. El a fost votat pentru a ocupa această funcţie şi în plen, dar şi în cadrul comisiei menţionate. Una dintre cele mai importante realizări ale giurgiuveanului Marian Mina, în mandatul său de preşedinte […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: ULTIMA ORĂ: Giurgiuveanul Marian Mina, vicepreşedinte al Comisiei pentru Transporturi din Camera D… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.