Magistrații vor face lumină în asemenea cazuri, nu e treaba noastră să judecăm faptele, nici nu avem competențe. 

Ei, dar personajele, să ne luminăm puțin asupra dumnealor…, e, asta-i altă treabă. E treaba noastră!

Totuși, în cazul lui Marin Anton mă mână-n scriitură exclusiv tupeul domniei sale. De care nu pare vindecat, chiar și după emoțiile prezentului. Adică, tu, ca om politic, să pretinzi că ți-a fost ”fabricat” un dosar de către un procuror DNA, dar să îi beștelești, aproape fără discernământ, pe alții cu probleme similare…. E, asta înseamnă să rămâi fără ultimul strop de credibilitate în fața oamenilor!

Șeful PNL Giurgiu, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, Marin Anton, a chemat azi jurnaliștii giurgiuveni, la ceas de seară(18.30) sau ”noaptea ca hoții”, cum doriți. Ca să le spună, desigur, că unele dintre documentele de la dosarul cu mita de 5,3 milioane de euro ar fi fost falsificate. Că există o semnătură care nu ar fi a lui și că acest caz ar avea legătură, de fapt, cu faimoasa campanie electorală din 2009 etc.  Ne-a mai spus că era cât pe ce să se prescrie fapta, că s-ar putea să-i facă plângere penală procurorului, chestii despre care ați citit, probabil, în articolele altor colegi.

Spor la proces, nu mor de mila dumnealui, mai ales când recunoaște în fața camerelor că nu e ”roua dimineții” și nici că ar fi venit ”de la biserică”. Ideea-i alta!

”Credeți că ceea ce vi se întâmplă dumneavoastră cu DNA i se poate întâmpla oricui?”, l-am întrebat pe Marin Anton. Fără să ezite, el a a răspuns: DA.

Q.e.d.

P.S: I-am recomandat și domniei sale, repet și-n scris: Întrucât susține că în ziua în care a fost semnat documentul cu pricina- semnătură despre care spune că nu i-ar aparține, nu era la serviciu, data viitoare să nu mai chiulească fără să-și ia concediu! Că și dacă ești secretar de stat, tot tre să respecți legea până la capăt, indiferent cui îi faci campanie electorală…

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.