Ce rost ar avea ca tinerii din PSD să le răspundă cu aceeaşi monedă celor din TNL care, la recenta Şcoală Politică, i-au înjurat şi le-au jignit mamele? Absolut nici un rost, n-ar ajuta pe nimeni şi, după cum bine ştiţi, nici n-ar face asta tinerii social-democraţi care s-au remarcat, dintotdeauna, printr-o atitudine de maxim bun simţ, de respect faţă de adversarii politici şi, deci, una superioară… S-a demonstrat asta la toate evenimentele organizate de ei, în emisiuni televizate, dar mai ales pe reţelele de socializare.

Tocmai din aceste considerente, tinerii social-democraţi din România au dus, astăzi, flori la sediile PNL din toate judeţele, destinate mamelor tinerilor liberali.

Şi la Giurgiu, preşedintele TSD, Dragoş Udvuleanu, şi vicepreşedintele Eduard Ingeaua au încercat să le dea flori colegilor de la TNL, dar, din păcate, au găsit închise ambele sedii din municipiu.

Alături de flori, trei trandafiri roşii, desigur, TSD le-a lăsat în uşă şi un mesaj: „Domnului Adrian Chiran, preşedinte TNL Giurgiu, pentru mama dumneavoastră şi mamele tuturor colegilor din TNL. Nu uitaţi de eforturile făcute de acestea pentru a vă oferi o educaţie de calitate! Suntem siguri că aşteptau de la generaţia noastră o schimbare în politica românească”.

Să sperăm că măcar cei din TNL Giurgiu vor învăţa o lecţie a bunului simţ, a respectului faţă de semeni şi una despre cum trebuie să faci politică, mai ales când susţii că vrei să fii „altfel”. O politică pentru oameni, asta ne dorim cu toţii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.