Pompierii giurgiuveni au intervenit, în această dimineaţă, la trei accidente rutiere ce s-au produs în judeţul nostru, în urma cărora două persoane au ajuns la spital.

În această dimineață, pompierii au intervenit în cazul unui eveniment rutier produs pe DJ 401 A, între localitațile Mihai Vodă și Tântava. A fost implicat un singur autoturism. Pompierii au ajuns la fața locului, în cel mai scurt timp, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Aceștia au găsit autoturismul răsturnat în afara părții carosabile, în pădurea de pe marginea drumului. Conducătorul auto și pasagerul care îl însoțea s-au autoevacuat și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale„, transmit pompierii giurgiuveni.

Al doilea accident s-a produs pe DN 5 B, între localitațile Vlașin și Schitu. A fost implicat tot un singur autoturism, în care se afla doar conducătorul auto.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ. Aceștia au găsit autoturismul răsturnat în afara părții carosabile. Conducătorul auto, în vârstă de 45 de ani, s-a autoevacuat și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de ambulanță și transportat la spital„, spun cei de la ISU Giurgiu.

Un al treilea eveniment rutier s-a produs, în această dimineață, pe DJ 503, în localitatea Bălanu. „O femeie, în vârstă de 34 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată de paramedici la spital.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD”, se arată în informările ISU Giurgiu.

Toate cazurile au rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Foto: ISU Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.