„Un stat mult mai focusat pe necesităţile generaţiilor viitoare” a fost tema întâlnirii de azi, de la Călăraşi, la care au participat reprezentanţi ai TSD Giurgiu, Ialomiţa şi Călăraşi.

De la noi a fost prezent preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu. Alături de tinerii social-democraţi s-au aflat Alexandru Mihai Ghighiu, prorector SNSPA, Florin Manole, președintele PSD Sector 1 și secretarul general adjunct al PSD și Ștefan Țintă, președintele PSD Slobozia.

„Vom veni în fața tinerilor cu un proiect politic serios, la care sunt invitați să adere toți cei care își doresc un stat mult mai focusat pe necesitățile generațiilor tinere”, scriu cei de la TSD pe Facebook.

Vom reveni cu amănunte despre proiectul lor!

2 COMENTARII

  1. […] „Un stat mult mai focusat pe necesităţile generaţiilor viitoare” a fost tema întâlnirii de azi, de la Călăraşi, la care au participat reprezentanţi ai TSD Giurgiu, Ialomiţa şi Călăraşi. De la noi a fost prezent preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu. Alături de tinerii social-democraţi s-au aflat Alexandru Mihai Ghighiu, prorector SNSPA, Florin Manole, președintele PSD […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Tinerii social-democraţi din Giurgiu, Ialomiţa şi Călăraşi, ÎMPREUNĂ într-un nou proiect am… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.