Competiţia care, anul trecut, a reunit zeci de participanţi, se va desfăşura, anul acesta, pe 25 mai.

„Consiliul Judeţean Giurgiu, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție –Serviciul Județean Anticorupție și Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, cu concursul C.S. Colosseum Giurgiu, organizează, vineri, 25 mai, cea de-a II-a ediţie a competiţiei sportive „Cupa D.G.A la șah – Juniori”.

Concursul, ce s-a bucurat de un mare succes la prima ediţie, se adresează elevilor din clasele I- XII, de la unitățile din unitățile de învățământ din județul Giurgiu. Astfel, iubitorii sportului minţii sunt aşteptaţi să se înscrie la competiţia ce se va desfăşura pe 25 mai. Locaţia va fi comunicată ulterior participanţilor înscrişi în concurs.

Regulamentul competiției, dar şi programul de joc pot fi consultate pe web-site- ul Consiliului Județean Giurgiu și instituțiilor partenere.

Detalii, AICI: http://www.cjgiurgiu.ro/portal/giurgiu/cj/stiri.nsf/0/5A48C8093C942A4CC225828D00313ABA/$FILE/Regulament%20Cupa%20DGA%20%20la%20juniori%20-2018.pdf„, anunţă pe pagina sa de facebook preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina.

CUM s-a desfăşurat concursul anul trecut? VEZI AICI: https://giurgiu-net.ro/archives/52815

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.