Un bărbat a fost depistat de polițiști în flagrant delict transportând într-un autoturism ce avea tractată o remorcă, mai multe pachete de țigări provenite din contrabandă.

Marți, 24 aprilie a.c., în jurul orei 07.30., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu, cu sprijinul Secției de Poliție Rurală numărul 8 Roata de Jos au depistat în trafic pe strada Olteni, din comuna Roata de Jos, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Giurgiu, care transporta într-un  autoturism ce tracta o remorcă 2.500 de pachete de țigări, provenite din contrabandă.

Țigaretele erau ascunse în remorcă, într-un spațiu construit artizanal prin dublarea podelei, iar în urma cercetărilor polițiștii au stabilit că aveau ca destinație  Franța.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Judecătoriei Bolintin Vale, cu propunerii corespunzătoare.

Poliţia Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.