Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, ascunse în interiorul unui microbuz, printre bagaje, peste 1.700 pachete cu țigări, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară.

La sfârşitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse accizabile. Astfel, a fost selectat pentru control un microbuz condus de cetățeanul bulgar K.M., în vârstă de 24 de ani.
Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul microbuzului, disimulate printre bagaje, dar şi în portbagaj, cantitatea totală de 1.705 pachete cu țigări.
La cercetări, persoana în cauză a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și intenționa să le transporte în Belgia, pentru a le comercializa.
Țigările, în valoare de 34.080 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigări, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

1 COMENTARIU

  1. […] Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, ascunse în interiorul unui microbuz, printre bagaje, peste 1.700 pachete cu țigări, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară. La sfârşitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Ţigări ascunse printre bagaje, în interiorul unui microbuz, descoperite la P.T.F. Giurgiu […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.