Este un giurgiuvean care îşi iubeşte oraşul şi care, mulţumindu-i, astfel, lui Dumnezeu pentru darul cu care a fost înzestrat, vrea să îi ajute pe semenii săi din municipiul unde s-a născut şi a crescut.

Terapeutul Cosmin Adrian Sîmu- care practică masajul şi chiroterapia în Timişoara- va veni, de acum, în fiecare lună, câte o săptămână, la Giurgiu, pentru a oferi şedinţe gratuite de masaj celor care au nevoie de acest tip de tratament.

Astăzi, la sediul Zonei Libere Giurgiu, Cosmin Sîmu a susţinut o conferinţă de presă prin intermediul căreia s-a prezentat şi a explicat de ce vrea să îşi ofere gratuit serviciile concetăţenilor săi.

“Am revenit cu drag în oraşul meu natal şi doresc să mă implic total în ajutorarea oamenilor de aici. Reprezint România la toate competiţiile europene şi internationale de masaj şi urmează să mă deplasez, în perioada următoare, la competiţii în Franţa, Grecia, Copenhaga, de unde sper să revin cu multe medalii, să reprezint România şi Giurgiu cu succes!”, a spus Cosmin Sîmu.

Terapeutul giurgiuvean are un cabinet particular în Timişoara şi acolo nu percepe taxe copiilor şi bătrânilor care au peste 70 de ani.

În cadrul conferinţei de presă de astăzi, oficial, Cosmin a devenit director regional de Giurgiu în cadrul Asociaţiei de Masaj şi Terapii Complementare, iar diploma i-a fost acordată de colega şi prietena sa Ana Maria Niţă.

Astăzi, alături de el au fost şi foşti dascăli de-ai lui Cosmin, care l-au îndrumat vremea liceului( “Tudor Vianu”, Giurgiu) şi care sunt acum foarte mândri de el, dar şi Aurelia Dobre, director în cadrul Zonei Libere Giurgiu. Ea a declarat că familia sa îl va ajuta pe Cosmin, temporar, cu o garsonieră, la parter, pentru a-şi desfăşura activitatea. “Este nevoie, însă, să găsim împreună un loc permanent pentru acest giurgiuvean binecuvântat de Dumnezeu şi care, la rândul său, face mult bine oamenilor din jurul său!”, a spus Aurelia Dobre.

Astfel, dacă printre dumneavoastră, cititorii acestui articol, există persoane care îl pot ajuta cu un spaţiu unde să îşi desfăşoare activitatea ori de câte ori vine la Giurgiu, puteţi să îl contactaţi pe Cosmin Sîmu fie pe Facebook AICI https://www.facebook.com/profile.php?id=100028554153186 ,

fie la numărul de telefon: 0743.100.628. Tot aici puteţi face şi programări pentru şedinţe de masaj şi chiroterapie.

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.