Nu cunosc în acest moment un primar giurgiuvean care să nu se fi plâns, şi în privat, dar mai ales în public, de indolenţa şi aroganţa preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Vasile Mustăţea, faţă de cei pe care ar fi trebuit să îi ajute.

Ştie toată lumea de atitudinea lui Mustăţea faţă de cei cărora a îndrăznit să le reproşeze că pleacă, deşi i-a ţinut pe la uşă cu orele, ca şi cum n-ar juca în aceeaşi ligă.

Degeaba dă vina Vasile Mustăţea pe adversarul politic pentru că i-au plecat primarii şi consilierii, aceştia s-au reorientat dinainte să apară Ordonanţa 55 şi mai grav e că au plecat cu tot sufletul.

A pierdut primarii, a pierdut consilierii judeţeni, l-a pierdut pe mult-iubitul Toma Petcu, a pierdut ceea ce a luat de la altul.

A pierdut, evident, şi primul tur al alegerilor prezidenţiale cu ruşinosul scor de 15,4 % pentru Iohannis. El pierde cu brio, însă şefii de la centru se pare că s-au cam săturat să piardă alături de el. Şi e de înţeles.

Surse demne de încredere ne-au informat că „ălora mai mari” de la ACL li s-a umplut paharul, iar în cazul lui Mustăţea roata s-ar cam întoarce. Adică, de luni, n-ar mai fi preşedintele PNL Giurgiu. În locul său ar veni, spun aceleaşi surse, chiar cel pe care l-a trădat în stil mare, Lucian Iliescu, chemat zilele acestea la discuţii, la centru. Iliescu chiar ar fi fost rugat să revină, pentru ca PNL Giurgiu să nu moară de tot.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.