Jurnaliştii de la Giurgiu pe Surse au intrat în posesia unei informaţii potrivit căreia, seara trecută, de la Postul de Poliţie Mihăileşti, aflat sub comanda controversatului Petrişor Vişenescu, ar fi dispărut un încărcător de pistol Beretta şi 17 cartuşe de 9 mm. Lipsa acestora ar fi fost descoperită de către un dispecer şi nu se ştie, deocamdată, dacă încărcătorul şi muniţia au fost furate sau s-au pierdut, la fel de grav în ambele cazuri.

Vă reamintim că şeful postului de Poliţie Mihăileşti, Vişenescu(CITIŢI AICI: https://giurgiu-net.ro/archives/75682), este recunoscut ca apropiat al inspectorului şef al IPJ Giurgiu, Cătălin Georgescu, despre care am scris, în mai multe rânduri, că, în timpul „domniei”, sale instituţia pe care o conduce a fost implicată în scandaluri cu grave prejudicii de imagine aduse acesteia.

Amintim acum doar cazul furtului dintr-o clădire a Poliţiei Giurgiu, cazul „porcului de Crăciun”, cel al şefului de post de la Roata, acuzat de un sătean că ar fi falsificat nişte documente, dar şi furturi de amploare despre al căror rezultat nu s-a mai auzit nimic nici până acum. De exemplu, în august anul trecut, fix la Mihăileşti a fost înregistrat un jaf ca în filme: doi afacerişti libanezi au fost furaţi chiar în sediul firmei lor(recitiţi AICI: https://giurgiu-net.ro/archives/7544). A mai auzit cineva ceva despre asta?

Acum, iată, din nou, s-ar putea, vorba aceea, să „explodeze mămăliga” în toată presa naţională. De ce mai eşti şef dacă nu-ţi asumi nicio responsabilitate? Cum e posibil să nu răspundă nimeni pentru nimic, chiar dacă se întâmplă lucruri grave pe tura celor pe care TU, mare şef, îi propui şi îi susţii?

Suntem curioşi cât o să mai închidă ochii ministrul de Interne, după atâtea scandaluri la Poliţia Giurgiu?!

Sau… ce trebuie să se mai întâmple pentru a vedea şi noi o demisie de ONOARE?

Sursă foto: INTERNET- playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.