UPDATE: Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al PNL Giurgiu, Elsa Joantă, care, însă, a venit cu o precizare.

Într-adevăr, Liviu Popazu şi-a depus demisia din funcţia de conducere, dar deocamdată nu a primit număr de înregistrare. „A rămas să mai discutăm pe această temă!”, a spus Elsa Joantă pentru giurgiu-net.ro

Liviu Popazu şi-a dat, ieri seară, demisia atât din funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, însă surse ne-au spus că şi din cea de membru în Biroul Politic Municipal. 

Surse politice susţin că Liviu Popazu ar  putea lua în calcul inclusiv o demisie din funcţia de viceprimar.

Liviu Popazu şi-a dat demisia  în cadrul unei şedinţe a BPM, miercuri, 3 decembrie, în urma unor discuţii avute cu Gheorghe Ştefan, co-preşedintele PNL Giurgiu, unele dintre acestea chiar drept comentarii publice la un articol apărut pe un site local de ştiri.

În plus, aceleaşi surse susţin că Liviu Popazu nu ar fi fost susţinut în această dispută nici de preşedintele de la municipiu, Dumitru Beianu, şi cu atât mai puţin de cel de la judeţ, Vasile Mustăţea.

Am încercat să luăm legătura cu Liviu Popazu, prin intermediul telefonului mobil, însă nu am reuşit să-l contactăm până în acest moment. Vom reveni cu precizări, în momentul în care le vom avea.

sursa foto: opiniagiurgiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.