Permanent cu ochii în curtea vecinului, PNL-iştii giurgiuveni nu mai văd ce se întâmplă în ograda lor. Unde e cam mare debandadă, puţin spus. Sigur, printre cei care au mai rămas. Fiindcă, am auzit că nici măcar la şedinţa de azi de la Albele nu s-ar fi dus cam jumătate dintre primarii lor. Nasol! Rău.

Căci despre asta este vorba în „povestea” noastră de astă-seară: cum să ajungi din prima organizaţie pe ţară a PNL(fie şi pe nemeritate) în cea mai părăsită şi scindată filială, după doar un an de la ultimele alegeri.

Sursele noastre ne-au transmis că Dan Motreanu, marele şef, (în esenţă, absent din tot ceea ce înseamnă PNL Giurgiu) ar fi căutat spăşit susţinere în ochii fiecărui participant. Ghinon! Nu ne-ar mira dacă primarii s-ar fi întrebat, la vederea boss-ului cu pricina: bă, dar ăsta cine e, mă, că nu l-am mai văzut…

Ăl mai mare ghinion l-ar fi avut chiar Dumitru Beianu care a reuşit, cu o „pricepere” demnă de Cartea Recordurilor în administaţie, să piardă banii pentru primăriile aflate pe lista lui scurtată. N-a mai comis-o niciun alt preşedinte al CJ Giurgiu, aşa că, orice ar zice, NU există ruşine mai mare! Bineînţeles, cum îi şade lui bine, a dat repede vina pe ăia mai mici pe care, culmea, tot el i-a promovat. Şi care au salarii frumuşele… Secretara- naşa, directorul economic etc. Dacă ar fi corect şi dacă ar mai tăia din banii naşei şi ai ăluia care n-a citit Legea până la capăt, ar mai salva de la şomaj vreo 5 angajaţi de la DGASPC, nu? Din păcate, nu ştim dacă asta îl interesează, de fapt.

Aceleaşi surse ne-au transmis că, tot astă-seară, dl. Beianu ar fi ţinut-o pe a domniei sale şi le-ar fi spus primarilor că… să stea liniştiţi, pentru că dă Guvernul nu ştim ce OG şi banii ăia duşi pe apa sâmbetei nu ar fi pierduţi. Ce să mai zică şi el? Nu vă mai chinuiţi, lăsaţi că zicem noi!

Îl contrazic grav băieţii de la Finanţe, Legea şi însuşi Dumnezeu, dacă vreţi, care, probabil, la un moment dat(că aşa ne învaţă Sfânta Scriptură), o să reacţioneze pe măsura minciunilor. Pariu?

N-o fi uşor când află lumea cum eşti de fapt, n-o fi uşor să te bubuie public oamenii care te numesc „incompetent”, dar ce să vă facem, domnilor, fiecare papagal…, pardon, pasăre pe limba ei piere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.