Probabil, când aţi citit prima parte a titlului, v-aţi gândit că ne referim la noul inspector şef al IŞJ Giurgiu, numit cu atâta… generozitate de PNL. ? Dar, deocamdată, nu ăsta este subiectul. Deşi, dacă domnul cu pricina are vreo implicare în subiectul pe care-l vom dezbate, atunci ar trebui să îşi reîmpacheteze lucruşoarele, rapid, şi să se ducă de unde a venit.

Oricum, ceea ce se pare că s-a întâmplat la recentul concurs pentru ocuparea posturilor de suplinitori necalificaţi, în învăţământul giurgiuvean, este atât de grav, că… numai inspector şef(pus de PNL) să nu fii, zilele astea.

Surse ne-au declarat că ar fi fost greşite mediile celor care au candidat pe un post de suplinitor necalificat. Ca să ne înţelegem: au fost două examene, oral şi scris. Formula de stabilire a mediei pentru departajarea candidaţilor, conform metodologiei aferente, era următoarea: nota de la scris înmulţit cu 2 plus nota de la oral împărţit la 3.

Ce-au făcut „băieţii deştepţi” de la IŞJ Giurgiu? Au calculat nota de la oral ori 2 plus nota de la scris împărţit la 3. E de Doamne, iartă-i că n-au ştiut ce fac, nu alta!

Cum este posibil aşa ceva?!

Au observat această greşeală impardonabilă cei de la Şcoala din Clejani, care au înştiinţat imediat IŞJ, dar şi Ministerul Educaţiei.

Băi, fraţilor, n-avem noroc în judeţul ăsta, n-avem, mai ales la IŞJ, o instituţie atât de importantă, unde cădem, parcă, din lac în puţ.

Cerem Inspectoratului Şcolar un punct de vedere OFICIAL pe care îl vom publica imediat ce îl vom primi. Aşteptăm, de asemenea, să ni se comunice dacă au fost găsiţi vinovaţii şi ce măsuri vor fi luate împotriva lor.

Până atunci, felicitări conducerii Şcolii din Clejani pentru spiritul de observaţie şi pentru profesionalism!

Vom reveni cu amănunte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.