În timp ce majoritatea românilor stătea în case, cu frica în sân, unii fără bani, fără serviciu, alţii izolaţi la locul de muncă, departe de cei dragi, băieţii deştepţi şi-au văzut de viaţă. Şi nu oricum, ci cu fast şi cu tupeu!

Am primit la redacţie o nouă informaţie potrivit căreia chermezele PNL-iştilor, ÎN PLINĂ STARE DE URGENŢĂ, s-ar fi desfăşurat, iată, nu doar la Guvern, ci şi la noi, în Giurgiu.

Despre una dintre acestea am scris recent, am publicat şi dreptul la replică pe care, sincer, dacă eram în locul directorului SGA Giurgiu, nu l-aş fi dat pentru că, de fapt, a cam confirmat ceea ce-am spus noi.

Rămânem la Serviciul de Gospodărire a Apelor Giurgiu şi, implicit, la directorul PNL-ist Ionuţ Badea.

„Învăţăcelul” lui Toma Petcu, Badea a fost numit în funcţia de director general al SGA pe 5 mai 2020. A doua zi, miercuri, 6 mai, un angajat de-ai săi, la ora 15.37, făcea un live pe Facebook.

FILMAREA POATE FI VIZIONATĂ AICI: https://www.facebook.com/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/?epa=SEARCH_BOX

Sursele noastre ne-au informat că nava la bordul căreia a fost făcută înregistrarea este Sarmizegetusa, vas ce aparţine Apelor Române. https://www.watermota.ro/administratia-nationala-apele-romane/

Sigur, angajatul cu pricina a scris în textul ce însoţeşte filmarea că se află „La o partidă frumoasa de pescuit aproape de SULINA!!!”. În primul rând, la data respectivă n-avea ce căuta la pescuit cu o navă “de serviciu”. Apoi, dacă nu era în concediu, era în plin program de lucru şi cel mai important: de ce a minţit în legătură cu locul?

Pentru că, din nefericire pentru dumnealui, în imagini se vede clar Podul Prieteniei iar vasul acostează în faţa restaurantului Perla. Din GIURGIU.

Aceleaşi surse ne-au informat că la bordul navei, în momentul respectiv, s-ar fi aflat şi şeful Ionuţ Badea. Un grătar pregătit să fie folosit era sigur, se vede în filmare, la fel şi un alt angajat al SGA Giurgiu.

Acum, îi cerem public domnului Ionuţ Badea să ne răspundă la următoarele întrebări:

  1. De ce a ieşit, în stare de urgenţă, pe Dunăre, nava Apelor Române?
  2. Ce căutau la bord angajaţii dumnealui?
  3. Ce a scris în foaia de manevră a navei Sarmizegetusa, în data de 6 mai 2020?
  4. Ce este scris în adeverinţele de deplasare ale marinarilor, respectiv ale angajaţilor SGA Giurgiu în ziua respectivă?
  5. În care Ordonanţă Militară s-a permis deplasarea fluvială a navelor instituţiilor statului, folosite ca TAXI UBER ca să transporte haiduci la restaurant?
  6. De ce vasul a acostat la Perla?

Suntem siguri că vom reveni cu amănunte în acest caz!

1 COMENTARIU

  1. […] În timp ce majoritatea românilor stătea în case, cu frica în sân, unii fără bani, fără serviciu, alţii izolaţi la locul de muncă, departe de cei dragi, băieţii deştepţi şi-au văzut de viaţă. Şi nu oricum, ci cu fast şi cu tupeu! Am primit la redacţie o nouă informaţie potrivit căreia chermezele PNL-iştilor, ÎN PLINĂ […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: SURSE: Directorul SGA Giurgiu, în a doua zi de şefie, s-ar fi deplasat la restaurant cu vasul „S… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.