La PNL Giurgiu nu că s-a rupt lanțul de iubire, ci s-a deșirat complet, rămânând, așa, dacă vreți, o brățărică firavă. Cine s-o mai poarte cu mândrie? Motreanu? Nici gând. Beianu? Nici atât ?
Surse din (ce a mai rămas din) PNL Giurgiu ne-au informat că, seara trecută, a avut loc o ședință cu primarii, la sediul din municipiu. Aceleași surse ne-au comunicat cu seriozitate, dar pe bună dreptate amuzate, că, din 33 de primari liberali, au participat maximum 16. Vreo 5 n-au comunicat nici cu Motreanu, cu atât mai puțin cu Beianu, supărați, probabil, că s-a dovedit că sloganul „Reclădim Giurgiu” a fost o glumă amară. Ba mai mult, pentru comunitățile pe care le păstoresc, a fost ditamai paguba. Asta e, ghinion, data viitoare știți ce aveți de făcut!
Or să zică băieții că n-au prea „avut cvorum” din pricină de concedii … Mai ușor cu pianul pe scări, că numai de asta nu le pasă edililor acum, când bate „Saligny” la ușa dezvoltării.
Bine, cu frustrare, probabil, pnlistii pot spune ce doresc, dar primarii care cunosc adevărul sigur îl vor spune curând.
Că nu e deloc plăcut să aștepți pe la uși, ca primar, după ce tu te-ai ținut de promisiuni, sau să îți aștepți șeful pe linie de partid să găsească Giurgiu pe gps ori să mai dea o tură veselă prin oraș, intre alte întâlniri importante oriunde altundeva in țară.
Si te saturi, firesc!
2024 va fi un an extrem de interesant și avem așa un feeling ca PNL Giurgiu va fi, că niciodată, o bărcuță eșuată. Pariu?
Domnule Motreanu, mai bine vă dați demisia de onoare de acum, ca să mai salvati ceva din onoare. Că nici dl Mitică n-are putere să v-o repereze ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.