Sfârşitul acestei săptămâni readuce la Prundu un eveniment sportiv de excepţie pentru judeţul Giurgiu.
Timp de două zile, pe 9 şi 10 aprilie, pe circuitul modern de la Prundu, se vor desfăşura întrecerile de etapă ale Campionatului Naţional de Motocros.
Evenimentul este organizat de către Top Cross TCS şi Dual Tours, în parteneriat cu Primăria comunei Prundu.

După perioada de pandemie, deschidem noul sezon competiţional de motocros. Este un eveniment aşteptat de către toţi pasionaţii acestui sport. Întrecerea se va desfăşura pe parcursul a două zile. Sâmbătă va fi ziua de antrenamente, iar duminică, ziua când vor începe cursele, pentru toate clasele de competiţie. Sunt aşteptaţi peste 100 de sportivi, profesionişti şi amatori, din întreaga ţară.
Vremea se anunţă foarte bună, iar competiţia o să fie una atractivă. Este un eveniment unde poate veni oricine, nu se plăteşte bilet de intrare. La fiecare organizare avem muzică, mici, bere, sucuri. Invităm pe toţi giurgiuvenii să petreacă acest sfârşit de săptămână la Prundu, la o competiţie care garantează adrenalină!”
, spune Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu.

Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu

În comuna Prundu se află unul dintre cele mai moderne circuite de motocros din ţară, iar evenimentele organizate aici au fost întotdeauna un SUCCES, marca ”Cătălin Corbea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.