Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a anunţat, joi, 17 martie, în conferinţă de presă, că este aproape de finalizare procedura stabilirii tuturor candidaţilor la funcţia de primar la oraşe şi la comune. Urmează stabilirea listelor consilierilor municipali, locali şi judeţeni.

„După cum ştiţi, săptămâna aceasta, a hotărât să rămână în echipa noastră şi domnul Jean Jipa de la Ogrezeni(…). Da, dumnealui a decis, doar nu credeţi că i-am pus eu pixul în mână! Primarii nu pot fi constrânşi, ci doar convinşi, prin rezultate administrative, să facă parte dintr-o echipă. Iar noi, cel puţin în ultimii aproape 4 ani, cred că le-am demostrat că putem face treabă bună împreună. Suntem, aşadar, în grafic cu stabilirea candidaţilor, urmează etapa completării listelor pentru consiliile locale şi cel judeţean”, a declarat Bădălău.

Liderul PSD Giurgiu a opinat că, după alegeri, formaţiunea pe care o reprezintă va avea majoritate în CL şi CJ Giurgiu. „Sunt convins că vom face alianţe şi cu ALDE şi cu UNPR în Consiliul Municipal şi cel Judeţean. Dacă tot a venit vorba, tot aud că domnul Marin Anton se laudă că va candida, dar nu ştiu, sincer, dacă e pe vreo listă… Eu nu discut cu domnul Anton, ci cu liderii ALDE şi UNPR”, a zis senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.