În comuna menţionată a început, se pare, mult prea devreme şi deloc… legal, campania electorală pentru alegerile locale 2016.

Un cititor al site-ului nostru ne-a transmis, recent, un mesaj însoţit de o fotografie ce arată mai mulţi bărbaţi, la o masă, alături de actualul viceprimar din Bolintin Deal, Costel Oprescu, iar la titlul fotografiei scrie exact cum puteţi observa „Şpriţ pentru susţinerea primarului Bănică Emilian”.masa banica

Cititorul ne-a semnalat, aşadar, infracţiunea şi speră ca, în acest caz să fie alertate organele competente în această speţă.

Evenimentul a avut loc pe 9 februarie anul acesta, în jurul orei 21.00. „Speriaţi de iminenta lansare a candidaturii noului candidat PSD pentru funcţia de primar al comunei Bolintin Deal, Ciprian Marica(foto jos)marica https://www.facebook.com/cipmarica, viceprimarul Costel Oprescu(https://www.facebook.com/costel.oprescu.9?fref=ts), în numele primarului Bănică Emilianbanicaa început oficial campania de mită electorală. Cum la Bolintin Deal nu mai merg nici găleata, nici puiul şi nici câteva zeci de lei aruncate în ochii oamenilor, primarul a inventat şpriţul electoral, după cum se vede în imagini şi scrie negru pe alb în descrierea pozei PUBLICE de pe Facebook)”, ne-a scris cititorul.sprit

Aceasta, însă, nu ar fi singura acţiune ilegală de… „campanie electorală”. Pe surse, sumele vehiculate printre apropiaţii primarului s-ar ridica undeva la 150.000 de euro- pregătiţi pentru lucruri asemănătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.