UPDATE(15 octombrie): Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Giurgiu, bărbatul a fost doar reţinut, în urmă cu circa o lună, pentru 24 de ore. Ulterior, magistraţii au decis ca giurgiuveanul să fie cercetat în libertate, sub control judiciar.

De trei ori a ameninţat că se sinucide, urcându-se pe clădiri, de tot atâtea ori a fost dus fie la unitatea medicală din Vadu Lat, fie la Spitalul Psihiatric „Alexandru Obregia” din Capitală. De asemenea, în urmă cu circa o lună, după ce a fost externat de la Bucureşti, presa locală anunţa că ar fi fost arestat.

Iată că luni, 13 octombrie, „Spiderman” de Giurgiu, aşa cum a fost poreclit de media locală, a fost văzut în libertate. Mai cu seamă în incinta Primăriei Giurgiu, acolo unde s-a dus să ceară o locuinţă pentru familiile sale. El a fost însoţit de una dintre concubine şi un copil. Ce-i drept, martorii ne-au spus că nu a făcut scandal şi a plecat din instituţie fără să provoace vreun incident.nebun bun

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a ameninţat cu sinuciderea, ultima oară, pe 22 august. El a luat cu el pe terasamentul Căminului D din Istru şi doi copii ai uneia din cele două concubine ale sale. A fost un adevărat scandal, giurgiuveanul şocându-i pe toţi cei prezenţi la incident, după ce şi-a bătut un cui în cap şi a aruncat cu pietre în forţele de ordine.

Prima sa ameninţare cu sinuciderea s-a petrecut în luna iulie, când tânărul s-a urcat pe acoperişul Primăriei Giurgiu, susţinând că ar fi fost agresat de jandarmi.

Celelalte două incidente au avut ca motivaţie faptul că a fost evacuat din Căminul D de la Istru.

Vom reveni cu amănunte!

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.