Deputatul PSD Giurgiu Cristina Elena Dinu a adresat, la sfârşitul lui 2017, o întrebare către Ministerul de Interne cu privire la reluarea lucrărilor la vechea prefectură.

 

Demnitarul a postat, azi, pe Facebook, următorul mesaj:

„La sfârșitul anului trecut, am adresat o întrebare ministrului de Interne, Carmen Dan, în ceea ce privește situația clădirii în care a funcționat Prefectura județului Giurgiu.

Răspunsul primit ne dă nouă, giurgiuvenilor, speranţa că vor fi reluate lucrările de reabilitare a imobilului menţionat.

”Prin Hotărârea Guvernului nr. 1017/2006, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Consolidare, reamenajare şi aducere la normele şi normativele tehnice în vigoare a clădirii – Sediul Prefecturii județului Giurgiu. Menționăm faptul că, din anul 2009, lucrările au fost sistate ca urmare a procesului intervenit între beneficiarul lucrării şi antreprenor.

Raportat la problematica în discuție, precizăm faptul că, în proiectul de buget pentru anul 2018, au fost prevăzute creditele bugetare necesare realizării expertizei tehnice necesare identificării restului de executat în vederea continuării lucrărilor”, este specificat în răspunsul primit de la Ministerul de Interne”

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.