Consiliul Local al Tinerilor Giurgiu cu sprijinul Primăriei Municipiului Giurgiu organizează luni, 22 decembrie, cu începere de la ora 18.00, la Ateneul „Nicolae Bălănescu”, spectacolul umanitar de sărbători „Aplauze pentru copii!”, dedicat tinerilor până în 18 ani de la casele de copii din judeţul Giurgiu.

Spectacolul aflat la a doua ediţie reuneşte pe scena Ateneului „Nicolae Bălănescu” tineri giurgiuveni talentaţi care vor prezenta diverse momente artistice: muzică, dans, poezie şi multe alte surprize pregătite de organizatori.

De asemenea, toţi copiii prezenţi la eveniment vor fi răsplătiţi cu cadouri din partea Clubului Nautic „San Giorgio”, unul dintre partenerii evenimentului căruia i se alătură Centrul Cultural ”Ion Vinea”, Clubul de Teatru Valah, Kiss FM și Oriflame.

Scopul acestui spectacol caritabil este acela de a aduce o bucurie în prag de sărbători copiilor instituţionalizaţi, prin care să se simtă integraţi în societate, dar şi de a promova tinerele talente giurgiuvene.

Intrarea este liberă, iar toţi cei care doresc să susţină această iniţiativă sunt invitaţi să participe în număr cât mai mare la eveniment.

Articol preluat de pe www.primariagiurgiu.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.