Tinerii de la TSD Giurgiu au reuşit să ducă la bun sfârşit o nouă campanie umanitară. De această dată, ei s-au axat pe cultură şi au cerut sprijinul giurgiuvenilor pentru a strange cărţi destinate copiilor ai căror părinţi nu au posibilitatea să le cumpere.

Denumită “Donează o carte, dăruieşte cultură!”, campania şi-a propus inclusiv promovarea cititului şi educaţiei, mai cu seamă în rândul copiilor de la sate.

“Prin această acţiune ne-am dorit ca oamenii să înţeleagă scopul nostru, aşa s-a întâmplat şi ne bucurăm enorm de acest fapt, ei fiind alături de noi în demersul nostru de a dota o bibliotecă din mediul rural. De asemenea, prin această acţiune am dorit să marcăm şi Ziua Mondială a Cărţii ( celebrată pe 23 aprilie ). De la demararea campaniei, din 6 aprilie şi până acum, am reuşit să strângem peste 500 de cărţi”, ne-a spus preşedintele organizaţiei judeţene a TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu.afis daruieste

El le-a mulţumit, deci, tuturor celor care au fost alături de tinerii social-democraţi şi în această campanie.

“O carte, cu siguranţă, poate reprezenta un mijloc pentru un copil de a-şi schimba viaţa, mentalitatea, de a-şi îndeplini visurile. Cu o carte, imposibilul poate deveni posibil. Pe viitor, ne vom axa pe cât mai multe proiecte educative. Gestul celor care ne-au ajutat va fi răsplătit din plin de zâmbetele celor care vor primi cărţile, dar şi manualele şi dicţionarele colectate”, ne-a mai spus Dragoş Udvuleanu.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.