A devenit o tradiţie ca, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, municipalitatea să organizeze un eveniment deosebit în cadrul căruia cuplurile care „au rezistat” jumătate de secol să primească diplome, dar şi sume de bani. Anul acesta, au fost premiate 18 astfel de cupluri iar activitatea a fost găzduită de Ateneul „Nicolae Bălănescu”.

1 2 3 4 5 6

Cuplurile au primit câte 500 de lei, diplome de fidelitate și flori și au fost, de asemenea, invitate să sărbătorească evenimentul cu șampanie, pișcoturi și muzică.

„Vă felicit pe toţi, dar în mod special pe soţii pentru că au mereu înţelepciunea să ne accepte greşelile pe care le-am făcut cu voie sau fără voie, în tinereţe mai ales. Îi felicit şi pe soţii dumneavoastră pentru că nu-i deloc uşor să păstrezi o relaţie de familie cu atâtea… ispite în jur. Lăsând gluma la o parte, La Mulţi Ani tuturor!”, le-a transmis vârstnicilor primarul Nicolae Barbu.

Pe parcursul acestui an, municipalitatea a mai premiat alte 65 de familii care au împlinit 50 de ani de căsătorie, iar anul trecut numărul sărbătoriților a fost de 83.

Foto: Primăria Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.