Inspectorul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Mirela Delea, a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care oferă mai multe informaţii despre eveniment.

„Eveniment de suflet, astăzi, în sala de festivități a Inspectoratului Școlar Giurgiu: 28 de elevi ai Colegiului Național ”Ion Maiorescu” au fost premiați de Cambridge European Examination Center.

Colaborarea dintre Colegiul ”Ion Maiorescu” și Centrul de Examinare ”Cambridge European Examination Center” a început în anul școlar 2013-2014, ca urmare a interesului manifestat de elevi în obținerea unui certificat lingvistic cu recunoaștere internațională pe toate nivelurile de competență.

În cadrul Colegiului, de-a lungul celor 6 ani, 140 de elevi au susținut examene Cambridge pe nivelele FCE și CAE, procentul de promovare fiind de 90%. Dintre aceștia, circa 40% au promovat cu nota 10!

Sunt mândră și bucuroasă că, alături de colegele mele, Bădărău Claudia, Corina Anton, Maria Mănăilă și Adriana Coscai, am reușit acest lucru minunat pentru elevii noștri.

Astăzi(joi, 12 septembrie, n.r.), într-un cadru festiv, ei au fost premiați de directorul ”Cambridge European Examination Center”, Catalin Bădănău.

Felicitări, copiilor noștri și profesorilor lor! Suntem mândri de voi și de rezultatele voastre!”, a scris Mirela Delea, pe Facebook.

Mai multe imagini AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.