Un om cu adevărat bun se cunoaşte după faptele sale mari despre care se aude puţin. Dar pentru că poate fi ca un exemplu pentru alţii, fiindcă mereu cineva are nevoie de ajutor, trebuie promovată o faptă bună perpetuă.

Părintele Rizea Marin, preot în comuna Vânătorii Mici, a creat, în timp, o legătură specială cu copiii din casa de tip familial “Ansaloni”, din subordinea Direcţiei Generale  de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu.

Anul trecut, în cadrul programului social „Ia-mă acasă, de Crăciun!”, părintele Rizea le-a oferit mai multor copii din Casa „Ansaloni” ocazia să petreacă sărbătorile şi vacanţa de iarnă în familia sa. În acelaşi timp, părintele Rizea le-a făcut surprize, de câte ori a avut ocazia, tuturor copiilor din structura rezidenţială amintită.

Aşa s-a întâmplat şi joi, 4 decembrie când preotul de la Vânătorii Mici le-a dus celor 11 copii dulciuri şi fructe, cu ocazia zilei de 6 decembrie, Ziua Sfântului Nicolae, anunţă reprezentanţii DGASPC Giurgiu.

Bucuria copiilor nu poate fi descrisă în cuvinte, bineînţeles, dar la fel de greu de descris este, cu siguranţă, şi ceea ce simte un om cu adevărat bun când aduce zâmbete pe chipurile unor copii.

C.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.