Dincolo de faptul că e un blog plin, dar plin de greşeli gramaticale, cum nu cred că mai există în Giurgiu, mai comunică şi, de cele mai multe ori, bazaconii abramburito-cretinoido-peneliste(foste pedeliste).

Tot felul de şopârliţe menite, probabil, să-nfioare ori să-nfiereze după caz pe unii sau pe alţii. Sigur că ei vă cred proşti, dar e treaba dumnealor! O să suporte consecinţele, curând.

Seara trecută, blogu’ lu’ costel(cu denumire potrivită mai degrabă unui adept al părţii celei mai extremiste din Vadim Tudor), ne-a dat pe toţi pe spate cu un fel de breakingnews. Nici Times New Roman n-ar fi găsit un titlu mai bun, pe cuvânt, la asta o să luaţi premiul I la Căpşuna Clubului Român de Nepresă. Un premiu I mic, mic cât să vă intre în ambele capete.

Nu intenţionez să le fac reclamă, că nici ei nu-mi fac mie, dar cine ştie politica urbei ştie unde să caute, că, oricum ălora ne adresăm. Pentru cei pe care nu îi interesează în detaliu problema avem poza delicioasă de deasupra.

Bun. Ziceam că blogu lu’ costel vine să anunţe „apocalipsa” în cazul lui Marian Mina, susţinând că primarii giurgiuveni „îi vor capu’”.

Mi-a plăcut rău aia cu capu’ lu’, pe cuvânt!

Băieţi, capu’ la’ articolul vostru! Cu virgula şi spaţiile aferente, of course!

Dacă te încumeţi să treci mai departe de titlu, o să înţelegi că-i un mare clopoţel sunat din greşeală de-o elevă corigentă la română, plictisită, deci nebăgată în seamă. Nu luaţi genul ca atare, că-i semnat de un nene.

E o speculaţie care poate doar lui Cipri şi lu nevastă-sa de la PNL să le dea nişte scurte, dar intense erecţii ‘ntelectuale de dreapta. La ăştia, la noapte o să se audă cântecul: „Astă-seară, nu ne mai batem în familie!”.

Sau cum era? Mă rog.

Deci, care e motivul pentru care este dorit capu’ lu’ Mina, ca să ştim şi noi de-o credem ori ba? Că, te gândeşti: cine ştie ce le-o fi făcut omul bieţilor aleşi locali, cum i-o fi maltratat adminstrativ ori politic vorbind etc.

Când, ce să vezi? Capu’ la articolu’ vostru, ptiu!, cum ziceam. În cazul ăsta, n-are nicio legătură cu creierul, cu trunchiul sau cu finalul a ceea ce aţi scuipat voi acolo.

Auziţi: „Nu le dă bani!”.

Păi, măi, şopârliţe „trădătoare”- o zice Anton, nu noi, parol!, mă, guşteraşi penelisto-pedelişti, de unde dracului să le dea bani, dacă Preşedintele Vostru, nea Iohannis- zis şi preşedintele schiului des practicat- a blocat atâta amar de vreme bugetul naţional? A trimis la CCR, a retrimis Parlamentului, acum cine ştie ce-i mai dă prin capu’ la şăfu ăsta de ţară, odihnit şi nesufocat de patriotism?… A?

De unde dracului să le dea Mina banii? Să-i aducă de acasă? Să-l bată pe Iohannis(Doamne-ajută,-n 2020!)? Aduceţi-le voi banii de acasă, strânşi cât aţi fost la guvernare, în loc să-i daţi primarilor pe atunci, că şi-aşa, mai mult le-aţi luat. Sigur, dacă nu cumva eraţi unii dintre PDL-iştii de seamă…

Ce speculaţii de 2 bani! Sunt mai scumpe, ce-i drept, decât blogul în sine, dar nici nu mai contează.

Dacă tot trebuie să le faceţi, faceţi-le, mă, să sune logic, pertinent. Că, ori bagi băţul prin gard ori limba-n curu’ şefului. Sau cum era? La voi, sunt amestecate şi miros naşpa amândouă.

Cam greşiţi şi gardu’, dar şi curul şefului!

Capu’ la articolu’ vostru! Ptiu!

Pixul Armat

*Acesta este un pamflet însoţit de o fotografie-trucaj :D, trataţi-le ca atare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.