Stimaţi cititori ai Giurgiu-Net-ro, vă invităm să vă spuneţi părerea cu privire la un subiect fierbinte.

În repetate rânduri, mai multe personalităţi politice sau din administraţie au declarat că Vasile Mustăţea(proaspăt rămas fără scaunul de şef al PNL) ar trebui să plece de la conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu. S-a vorbit, desigur, despre iniţierea unui Referendum în acest sens, iar dumneavoastră aveţi ocazia să spuneţi, prin intermediul site-ului nostru, dacă sunteţi de acord cu organizarea unui scrutin de acest tip pentru eliberarea din funcţia de preşedinte al CJ în cazul lui Mustăţea.

(Sondajul este poziţionat în partea din dreapta a paginii de pornire, la acelaşi nivel cu titlul rubricii Viaţa Politică.)gr net

Vă reamintim că, de ieri seară, Vasile Mustăţea nu mai este preşedintele PNL Giurgiu. Deşi colegii din presa centrală susţineau că ar fi fost mazilit de conducerea de la centru, şefa liberalilor, Alina Gorghiu, a venit cu precizări potrivit cărora Mustăţea şi-ar fi dat demisia din motive de sănătate.

Greu de crezut pentru că, acum câteva zile, era bine mersi, jubilând în urma unui succes politic(vezi cazul lui Marciu din CJ) ce a ţinut câteva ore, dar care nu a fost suficient pentru a scăpa de responsabilitatea dezastrului din organizaţia judeţeană a PNL Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.