Purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc, a vorbit, joi, 17 septembrie, în conferinţă de presă, despre acest subiect, menţionând că la şedinţa respectivă nu vor fi luate doar decizii cu privire la conducerea formaţiunii politice.

„Aşa cum ştiţi, marţi, a avut loc şedinţa Comitetului Executiv şi s-a stabilit data Congresului. 28 din 42 de organizaţii teritoriale au solicitat ca acest Congres să fie organizat până la jumătatea lui octombrie. În afară de alegerea conducerii PSD, vor fi şi modificări la statut, regulamente şi se vor pune bazele viitorului proiect politic al PSD până în 2016 pentru că se doreşte o continuitate. Se doreşte continuarea lucrurilor bune realizate de Guvern”, a spus Cuc.

El a reamintit atât de majorările salariale, de celelalte măsuri economice luate, dar şi de faptul că datoria către FMI a fost achitată.

„Dacă, până în 2011, erau dispute pe ce să mai taie de la oameni, acum tot ei vin şi critică majorările salariale şi toate măsurile privind redresarea economiei”, a mai spus Răzvan Cuc, exprimându-şi totodată opinia că odată cu desfăşurarea Congresului PSD, lucrurile vor intra în linie dreaptă, desigur, politic, dar şi adminstrativ vorbind.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.