Nu doresc răul nimănui, dar din păcate am avut dreptate şi s-a simţit asta pe pielea noastră, a tuturor românilor”, a spus într-o recentă conferinţă de presă, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, referindu-se la ceea ce se întâmplă acum cu foşti miniştri din Guvernul PDL.

El a amintit faptul că au existat tot timpul voci care spuneau că perioada respectivă era caracterizată de corupţie, în timp ce salariile şi pensiile românilor erau decimate.

„Ce jaf au făcut în România, în timp ce tăiau veniturile oamenilor! Faceţi o analiză a tuturor guvernelor şi veţi vedea că cele ale PSD au avut cele mai mari rezultate pozitive. Nu înţeleg de ce se luptă aşa PNL şi PDL pentru guvernare, că ne vor readuce la sapă de lemn”, a mai spus Bădălău, subliniind faptul că inclusiv în cazul lui Eduard Hellvig au fost ridicate semne de întrebare.

Nu avem ce să-i reproşăm lui Hellvig, dar, totuşi, este un membru al PNL(…). Dacă vrem democraţie, de ce în campanie spuneau că nu trebuie acelaşi partid şi la Preşedinţie şi la Guvern şi acum le vor pe amândouă”, a mai declarat senatorul Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.