Cazul bebeluşilor din Piteşti care au murit în Capitală, scandalul evacuării a cinci televiziuni, dar şi recentele schimbări în rândul prefecţilor nu au rămas fără ecou în viaţa politică şi adminstrativă a ţării. Social-democraţii au anunţat, deja, că, săptămâna viitoare, vor depune o moţiune simplă pe „sănătate” împotriva Guvernului Cioloş.

„Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat cu bebeluşii din Argeş. Ministrul Sănătăţii nici măcar nu a ieşit cu vreo declaraţie de presă, nu mai spun că nu ştie ce se întâmplă acolo”, a spus Bădălău, în cea mai recentă conferinţă de presă.DSC_0151-001

Totodată, el a anunţat că este luată în calcul de către PSD depunerea unei moţiuni împotriva întregului Cabinet Cioloş.

„Am înţeles că au fost schimbaţi mai mulţi prefecţi. 19? Dacă erau cazuri singulare, înţelegeam, dar cum să greşească 19 odată? Dacă Cioloş se apucă acum de numiri politice, dovedeşte că nu este tehnocrat”, a spus senatorul PSD Giurgiu.

De altfel, el a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook un nou mesaj la adresa Executivului, în cazul schimbării prefecţilor.

„Schimbarea prefecţilor mă face să mă întreb dacă acest guvern este sau nu – unul de tehnocraţi, în special după ce am constat că noii prefecţi numiţi sunt în mare parte… PNL-işti! 
În următoarele două săptămâni urmează în Parlament moţiuni simple care îi vizează pe miniştrii Sănătăţii şi ai Mediului. Până la alegerile locale este probabil ca PSD să susţină o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cioloş. Un guvern interimar e destul de complicat, dar până la urmă partidul are o gândire constructivă şi sunt convins că vom găsi soluţia cea mai bună”, a subliniat Niculae Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.