MINA 1 MINA PSD 2

Oameni pregătiţi şi care au dovedit implicare pentru dezvoltarea judeţului Giurgiu! Oameni pe care giurgiuvenii îi apreciază şi în care îşi pun speranţele pentru un mandat cu succese pe plan administrativ. Echipa PSD Giurgiu vine şi la judeţ cu personalităţi din diverse domenii, dar şi cu tineri serioşi, cu oameni cu experienţă, pregătiţi să facă treabă bună.

Listele privind candidaţii PSD Giurgiu la funcţia de consilier judeţean au fost depuse iar preşedintele organizaţiei judeţene a formaţiunii menţionate, senatorul Niculae Bădălău, a transmis un mesaj cu această ocazie: „Astăzi am depus dosarele de candidatură pentru Consiliul Județean Giurgiu! Este un moment important pentru mine și pentru colegii mei alături de care pornim într-un proiect foarte ambițios. Vrem să câștigăm alegerile locale și să obținem majoritatea în Consiliul Județean.
Avem un portofoliu solid de realizări și, cel mai important, avem proiecte foarte bine identificate pentru următorii 4 ani! Am curajul să spun că este cea mai bună echipă de consilieri județeni propusă de Partidul Social Democrat și cu mult peste ceea ce propun alte partide!
Continuăm împreună!”DSC_0056

La rândul său, vicepreşedintele PSD Giurgiu Marian Mina a postat un mesaj către colegii săi, dar mai ales către giurgiuveni, după momentul depunerii dosarelor de candidaţi:

„Împreună cu echipa PSD ‪#‎Giurgiu‬ am depus astăzi candidaturile pentru Consiliul Judeţean Giurgiu. Mă bucur că în această campanie de strângere de semnături am avut parte de o susţinere foarte mare din partea giurgiuvenilor pentru candidatii nostri, ceea ce îmi dă încredere că ‪#‎PSD‬ va câştiga la Giurgiu. Le doresc succes tuturor colegilor!
Continuăm împreună!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.