Am trăit(şi noi, dar mai ales ei) s-o vedem şi p-asta. Viorel Teodorescu va avea ocazia să-l reducă la tăcere, în şedinţe, pe Lucian Iliescu. Va putea să ţipe la el, să-l facă în toate felurile, să-l pună la punct, să-i întoarcă minunatele-i „complimente”, să-l şi păruiască, pălmuiască ş.a.m.d., dacă doreşte, desigur. Curaj şi motivaţie are, ohoho. „Momentan”, Teo e la conducere, aşa că „ciocu’ mic”. 

Deputatul de Giurgiu şi şef al filialei judeţene a UNPR a susţinut, vineri, 3 iulie, o conferinţă de presă, şi, dincolo de chestiuni naţionale(de „interes naţional”, cum s-ar zice), a răspuns, desigur, avalanşei de întrebări cu privire la noua achiziţie, respectiv fostul liberal Lucian Iliescu.

Viorel Teodorescu a declarat că deocamdată nu a avut vreo discuţie cu Lucian Iliescu, dar acest lucru se va petrece săptămâna viitoare. „Lucian Iliescu şi-a depus adeziunea la UNPR central, dar va activa la UNPR Giurgiu. Cel mai probabil marţea viitoare mă voi întâlni cu el(…). Mă simt confortabil pentru că fiecare om a făcut şi lucruri rele şi bune”, a mai spus Teodorescu răspunzând la întrebarea: cum se simte cu doi cercetaţi penal în UNPR Giurgiu(Iliescu şi Marin Anton). Totodată, deputatul a specificat că aşteaptă decizia Instanţei până să se pronunţe cu privire la o eventuală vinovăţie a cuiva.

Pe de altă parte, întrebat cum vede, totuşi, personal, ca om, venirea lui Iliescu în UNPR, având în vedere conflictul lor anterior, Teodorescu a declarat: „În politică nu există conflicte. Duşmanul de ieri poate deveni aliatul de mâine, doar să nu îţi înfigă vreun cuţit pe la spate”. Prea multe nu ar mai fi de spus, decât că şeful UNPR Giurgiu a rânjit când a fost întrebat dacă şi-a imaginat vreodată că va fi şeful lui Lucian Iliescu.

A, da, şi că a mai spus că Iliescu va fi vicepreşedinte: „momentan. Da, momentan. Vor fi alegeri şi oricare dintre noi, eu, Lucian Iliescu, Cătălin Lupu, poate fi noul preşedinte”, a subliniat Teodorescu.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.