La fel de „serios” ca şi fostul său şef Traian Băsescu-cel care a spus că-şi va da demisia şi n-a făcut-o-, Marin Anton(fostul şef al PMP Giurgiu) fuge acum de Udrea ca… de tămâie, fix în UNPR. Asta, deşi declara, cu fiecare ocazie, că moare cu Băsescu de gât. Prin alianţă, şi cu Elena. Nu? NU.

„Deputatul independent Anton Marin a devenit membru al Uniunii Naţionale pentru Progresul României. Anton Marin a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr. 19 Giurgiu, colegiul uninominal nr. 2”, se arată într-un comunicat transmis vineri de UNPR. Deputatul UNPR îşi va desfăşura activitatea parlamentară în cadrul grupului PSD din Camera Deputaţilor”, scriu cei din presa centrală.

Recunosc că, mai întâi, m-a uimit treaba cu „independent”. Cât o fi apucat să fie aşa? Două-trei ore?

Nu că l-am fi crezut vreodată în ceea ce declara, dar totuşi, tocmai la UNPR să se ascundă? Sub aripa lui Ioan Viorel Teodorescu? Opaaa, poate dumnealui(Teo) e candidatul la Primărie, cu 38% din preferinţele locuitorilor municipiului nostru. Iar Marin Anton va fi noul preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu! Cu 80% încredere…

Vai de noi şi de noi, ce politicieni unul şi unul are judeţul ăsta! D-aia ne şi merge excelent.

Cătălina Sfetcu

1 COMENTARIU

  1. „Amoeba Giurgiuvensis”, acesta ar tebui sa fie numele de scena al deputatului Marin Anton. Pentru cei ce nu stiu ce este o amoeba ,ei bine este un organism monoceluler, fara o forma proprie, care pentru deplasare foloseste niste asa zise pseudopode ( picioare false). Practic amoeba poate lua orice forma de la cerc la linie, romb, patrat sau ce vreti voi, precum deputatul nostru caruia nu i-a mai ramas niciun partid politic caruia sa-i apartina. Sa fie oare aceasta evolutia noastra pe scara genetica a adaptabilitatii? Intoarcerea la formele primare de viata sa fie oare garantul succesului politicienilor romani? Halal evolutie, halal onoare, halal respect pentru alegatori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.