A fost odată ca niciodată(?), că de n-ar fi, nu s-ar povesti, o iubire răscolitoare, ca-n tinereţe, între un el şi-o ea – ambii un fel de rege, respectiv regină. El e căpitan… de judeţ, iar ea e regina banilor.

Ştim toţi, cu dragostea nu negociezi, indiferent ce funcţie pe la vreo subordonată i-ai promite! Păi, când te săgetează Cupidon, ochii-ţi se măresc, inima cere(cu grijă mare la inimă!!!), laşi dracului treaba şi, în loc să scrii cu pixul proiecte, desenezi pe spatele agendei inimioare şi notezi, involuntar, regele plus regina egal love…

Ah, cum o sta şi ea, această Seherezada de Giurgiu, la geam, ca Julieta, dar doar că are ultimul model de Iphone(probabil). Şi-n loc de porumbei mesajeri, bagă sms-uri peste sms-uri către „palatul” vecin… Şi-n timp ce giurgiuvenii suferă într-un judeţ parcă dispreţuit de rege, lui numai de asta nu-i arde. De ei, adică.

Chiar dacă nu se prea pricepe la tehnică, zic unii, i-o răspunde şi el, cumva, stăpânei banilor că e reciproc şi că nu se poate abţine de la… ea.

A, dar nici în „palatul” ei lucrurile nu stau prea bine. Slujitorii se plâng că e la fel de… debandadă ca şi-n al lui. Aproape că-i înţelegem, ce îndrăgostit are chef de treabă? Dar dacă tot le arde de d-astea, n-ar fi mai bine să se ia? Să se ia de mână şi să-i lase pe alţii, oameni serioşi, să facă lucrurile pentru care au ajuns acolo?

Of, n-avem noi norocul ăsta. Deocamdată…

Sfârşit

P.S. Dacă de Valentine’s Day vedeţi zburând vreun elicopter cu un banner pe care stă inscripţionat: „Te iubesc, făi, Seherezadooo”! Să ştiţi că e de la el. Pentru ea.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.