România TV a prezentat azi cazul celor din Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu. Găsiţi VIDEO pe pagina noastră de Facebook, AICI: https://www.facebook.com/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220

Angajaţii s-au declarat nemulţumiţi după ce conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu a anunţat oficial că vor fi daţi oameni afară. Noi am scris că este vorba despre 150 de persoane, dar, într-un comunicat de presă, CJ Giurgiu susţine că ar fi vorba despre desfiinţarea a 90 de posturi. Totuşi, conform organigramei şi a unui simplu calcul matematic, noi am avea dreptate.

Totodată, CJ Giurgiu a anunţat că plata drepturilor ale angajaţilor DGASPC Giurgiu va „suferi o întârziere faţă de data de 12 decembrie”.

În acest context, angajaţii ameninţă cu proteste, ne spun sursele noastre.

Pe de altă parte, în timp ce unii salariaţi vor rămâne fără un loc de muncă, sunt înfiinţate posturi noi. De exemplu, la Centrul pentru Adulţi Izvoarele se desfiinţează postul de lucrător social(esenţial pentru un centru) pentru a fi înfiinţat un post de, ATENŢIE!, animator socioeducativ.

Ce înseamnă asta, conform clasificării ocupaţiilor în România?

Animatoarele ne lipseau la DGASPC Giurgiu…

Vom reveni cu amănunte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.