Pe bune? Credeţi că dacă ziceţi mai mulţi că, de fapt, alb e negru, nouă, tuturor, ni se întunecă vederea şi vă luăm de buni? Atât de proşti ne consideraţi? Să vă fie ruşine!

Vă dau cuvântul meu de onoare că aveam pretenţii de la domnul Ion Mateescu, fost director al Direcţiei Judeţene de Transport, alături de care am filmat şi fotografiat multe acţiuni de deszăpezire, pe multe drumuri judeţene din Giurgiu, în alte vremuri.

Vă ştiam om de cinste, domnul Mateescu, mă iertaţi, dar dacă susţineţi aberaţiile unui consilier judeţean cu evidente frustrări de extremă-dreapta, cu filmări din alţi ani şi la comandă meschină şi nedreaptă, nu vă iert!

Drumul între Crânguri- Singureni- Călugăreni se numeşte DJ  411, nu DJ 401. Aşa se numeşte el, prin Lege, prin mama-i natură, nu-l schimbă PNL-iştii că aşa vor Anton şi Nicuşor!

Iar tot ce aţi spus în conferinţa de presă de azi despre deszăpezire… Un strop de ruşine vi se cam citeşte pe chip, serios! Eu, sincer, cred că vă e ciudă că n-aţi avut şansa să lucraţi în vremurile astea…

În rest, vă judecă Dumnezeu şi giurgiuvenii. Succes!

#NuMaiMinţiţiPoporulCuTelevizorul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.