Poliţiştii de frontieră giurgiuveni l-au descoperit pe pakistanez, ascuns pe roata de rezervă a unui autocamion, în timp ce acesta intenționa astfel să intre ilegal în România pentru a ajunge în Austria.

„În data de 23.10.2016, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un cetățean turc, la volanul unui autocamion înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor, calorifere pentru o firmă din România. La controlul efectuat asupra autocamionului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă sub autovehicul, pe roata de rezervă, o persoană de sex masculin, care nu deţinea documente de identitate”, anunţă poliţiştii de frontieră.

Conform unui comunicat de presă transmis de aceştia, la cercetări, bărbatul a declarat că se numeşte Mohamed A., are 33 de ani, este din Pakistan şi intenţiona să ajungă la muncă în Austria. Conducătorul auto a declarat că nu are cunoștință despre faptul că sub camion se afla ascunsă o persoană.

Conform protocolului româno-bulgar cei doi bărbaţi şi camionul au fost preluaţi de poliţiştii de frontieră bulgari, în vederea continuării cercetărilor.

 Foto: Poliţia de Frontieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.