Klaus Werner Iohannis este și la ora actuală un necunoscut pentru cea mai mare parte a românilor. Candidatul ACL este vândut de oamenii lui Traian Băsescu ca o marfă, prin publicitate excesivă, falsă, fără niciun fundament real. Iohannis este în acest moment o simplă curiozitate pentru electoratul din România, un om controlat de vechea gardă a lui Băsescu din PDL, dar care, de capul lui, nu știe nici ce vrea să facă, nici de ce.

Klaus Iohannis nu este capabil să vorbească fără să citească de pe promptere ce i-au scris alții. Din acest motiv, prezidențiabilul ACL nu explică românilor cum și-a dobândit averea și cele 6 locuințe dintr-un simplu salariu de profesor și nici nu condamnă vandalizarea materialelor electorale din Arad de către șeful său informal, Gheorghe Falcă.
Din păcate, gașca din jurul lui Klaus Iohannis, formată din cei mai răi pedeliști, îl forțează pe acesta să participe la tot felul de acțiuni pentru a părea “mai uman” în fața românilor. Este pur și simplu neobișnuit ca un candidat la președinție, despre care românii ar trebui să știe totul, să depună acum eforturi pentru a părea “mai om”.
Acesta este și sensul cărții sale biografice, un manual dedicat ego-ului și narcisismului, în care Klaus Iohannis încearcă, în mod cameleonic, să facă pe placul votanților. O astfel de nesinceritate nu va scăpa nesancționată în noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.