Preşedinte al PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu privire la răspunsul dat de liberali atunci când au fost întrebaţi de ce au „chiulit” pe la debutul lunii octombrie.

„Săptămâna trecută, în ședința plenului Senatului din 5 octombrie, senatorii liberali au încercat să-și justifice lipsa de activitate și slaba prestație spunând clar și răspicat că puterea este obligată să asigure majoritatea.

Bineînțeles că este în interesul nostru ca activitatea legislativă să nu fie blocată. Însă, pentru aceasta, nu suntem singurii responsabili. Parlamentul nu este al PSD-ului, ci este format din partidele care au reușit să treacă pragul electoral.

Reprezentanții acestora, senatorii și deputații sunt obligați să legifereze în interesul cetățenilor, așa cum scrie în Constituție și în regulamentele instituției. Indiferent de atitudinea față de Guvern, toți trebuie să contribuim la bunul mers al societății.

Să înțelegem din discursul liberal că dacă puterea este ”obligată” să asigure majoritatea, atunci opoziția își poate vedea liniștită de vacanța parlamentară? Îmi pare rău pentru colegii liberali, dar această logică este complet greșită, dacă ținem cont de misiunea pe care o au, de a adopta legi în interes public”, a scris Niculae Bădălău pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.