Senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău a comentat, pe Facebook, cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, carantinat cu forţa, fără să fie informat şi cu două teste anti-COVID negative.

„La Giurgiu, lupta politică dusă de către cei aflaţi la putere a fost coborâtă la cel mai jos nivel! Mai întâi, ne-au amendat pe mine şi pe colegul meu Marian Mina pentru că nu am purtat mască în aer liber. Acum, au împins lucrurile la extrem şi l-au carantinat cu forţa pe preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu. Asta, chiar dacă Marian Mina a făcut două teste anti-COVID 19 şi ambele au ieşit negativ.

Mai grav este că nici măcar nu l-au informat oficial că l-au băgat în carantină, ci colegul meu a aflat acest lucru dintr-un comunicat de presă al Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu. Consider că Prefectura, prin deconcentratele implicate, face un abuz inimaginabil şi nemaiîntâlnit. Îl susţin pe Marian Mina în demersul său de a depune plângeri penale tuturor instituţiilor implicate în acest caz şi sunt convins că Justiţia va face dreptate!

O bătălie politică trebuie dusă pe proiecte, pe fapte, nu pe abuzuri şi încercări de a intimida adversarul!”

1 COMENTARIU

  1. […] Senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău a comentat, pe Facebook, cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, carantinat cu forţa, fără să fie informat şi cu două teste anti-COVID negative. „La Giurgiu, lupta politică dusă de către cei aflaţi la putere a fost coborâtă la cel mai jos nivel! Mai întâi, ne-au amendat pe mine şi pe […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Senatorul Niculae Bădălău: „La Giurgiu, lupta politică dusă de către cei aflaţi la putere a… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.