Niculae Bădălău a făcut această declaraţie, astăzi, într-o conferinţă de presă.

Foto din conferinţa de presă de astăzi

Colegii mi-au spus ce se întâmplă în judeţul nostru şi este ruşinos şi grav ca prefectul şi subprefectul unui judeţ să fie acuzaţi de poliţie politică! Instituţia Prefectului ar trebui să fie în slujba cetăţenilor! Pentru acest lucru sunt plătiţi din banii noştri, nu să le facă jocul politrucilor!

Prefectura, Consiliul Judeţean şi primăriile ar trebui să aibă o colaborare bună, să se preocupe de rezolvarea problemelor acestui judeţ. Că sunt doi oameni(la Prefectură, n.r.) care, în loc să fie în slujba cetăţenilor, plătiţi din bani publici, ei execută comezi politice, este revoltător!

Ştiu că domnul subprefect Brăgaru a fost miliţian, dar să-şi iasă din obişnuinţă, pentru că nu e pus acolo ca să execute comenzi politice. În ceea ce-i priveşte şi pe ceilalţi care execută ordinele politrucilor, să nu uite că acela care te-a îndemnat să faci o presiune, poate chiar o ilegalitate, nu-ţi va lua apărarea!

În loc să sprijine judeţul, să ajute primarii cu problemele pe care le au, Prefectura ce face? Se ocupă să-i racoleze, cu presiuni şi ameninţări?

După ce că banii din bugete nu le ajung până la sfârşitul anului, nici de salarii, nici de nimic, tu vii cu presiuni şi amenzi? Cum să dai unei primării, de exemplu Adunaţii Copăceni, amendă de un miliard de lei vechi pentru că n-a făcut nu ştiu ce raportare?”, a spus Niculae Bădălău.

Foto copertă Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.